CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

În calitate de companie de top, înțelegem că trebuie să acționăm responsabil în toate acțiunile pe care le întreprindem.

Succesul nostru construit din pasiune pentru calitate și responsabilitate, într-o eră în care grija față de mediul înconjurător este deosebită, ne definește valoarea de bază, ca fiind “oamenii care lucrează pentru oameni”.

Abordarea Rosal Grup în ceea ce privește responsabilitatea socială este reflectată în mottoul, companiei noastre, “Creat pentru protecția mediului”, un apel care asigură și în același timp definește atât activitatea, cât și setul de valori după care ne ghidăm în tot înseamnă mediu și protecția acestuia.

Principiile de bază ale politicilor de responsabilitate socială:

Respectul față de angajații noștri prin îmbunătățirea stilului de viață, oportunități de dezvoltare și angajare bazate pe șanse egale de incluziune și integrare pe piața muncii.

Rosal Grup nu ține cont de etnie, vârstă, sex sau dizabilități fizico-emoționale, activitățile fiind centrate special pe nevoile și capacitățile anagajatului.

Asigurarea sănătății și securității angajaților noștri, a furnizorilor precum și a comunităților în care ne desfășurăm activitățile.

Educație și Leadership

Implicarea civică și educațională a comunităților, în special a tinerilor prin proiecte și programe menite să educe și să lanseze noi strategii de protejare a mediului, sănătate și securitate, inițiative de responsabilitate socială. Compania va dezvolta și susține permanent programe care să promoveze implicarea socială.

Respectarea diversității și a comunităților locale. Respectarea și promovarea culturii, obiceiurilor și tradițiilor comunităților în cadrul cărora ne desfășurăm activitățile, precum și plierea întregii politici în funcție de caracteristicile comunității.

Având în vedere profilul activ și continuu pe care Rosal Grup îl are în ceea ce privește responsabilitatea socială, diversitatea acestora este realizată pe termen mediu și lung.